Ett gammalt recept som vi plockat fram igen. Servera med ris och en god grönsallad så får du en utmärkt bjudrätt.
4 portioner
4 kycklingfiléer
smör & rapsolja till stekning
salt och peppar
1 stor paprika röd
3 dl vispgrädde
1 krossad vitlöksklyfta
1-2 tsk curry
1 msk sambal oelek
1 dl mango chutney
1. Skölj, kärna ur och dela paprikan i strimlor. Stek den mjuk i en stekpanna. Lägg över den i en ugnssäker smörad form.
2. Putsa kycklingfiléerna och skär dem i bitar. Krydda med salt och peppar. Stek dem i stekpanna med lite smör&rapsolja tills de fått fin färg. Lägg över dem i den ugnssäkra formen.
3. Vispa grädden. Blanda i vitlök, curry, sambal oelek och mango chutney. Bred blandningen över kycklingen.
4. Gratinera mitt i ugnen, 225 ° ca 20 minuter eller tills täcket får en fin färg.